Min Baggrund

Mit Navn er Mie Henriksen.

Jeg har arbejdet med kroppen siden 2001

Jeg har altid trænet meget selv, og derfor er det en naturlig interesse jeg har, at hjælpe andre med af få kroppe i balance igen.

De sidste 4 år har jeg arbejdet meget med psykologi og de mekanismer der sker i kroppen når vi fortrænger og eller overhøre kroppens signaler.

Har arbejdet meget med Selvværd, vrede og vores skygger.

Mine kvalifikationer:

Coach fra Joan Ørting, Mette Holm, Pernille Melsted

Akupunktør almindelig TCM speciale i smerter.

Acunova specialist

Massør Cupping specialist

Kost og trænings konsulent.

Personlig træner med speciale i genoptræning.

Coach, Selvværdsvejleder, supervisor i modstand, skyggevejleder

Social pædagog.

Underviser i Reformer.

 

 

Mie Henriksen fejrer 16 års fødselsdag med Feelit på barndomsgården i Appenæs.  

Af Birgitte Grejsen Møs.

Mie Henriksen kan noget med sine hænder. Hun kan trykke, føle,og mærke sig frem til de skavanker, mange går rundt med.

På barndomsgården, som ligger i Appenæs, har Mie sit hjem og klinik, som har bevirket, at hun altid er tæt på job og næsten altid kan tage akutte “problemer” ind, hvis behovet pludselig opstår.

– Jeg føler mig rigtig stærk i smertebehandling, fortæller Mie.

– Kroppen er en helhed, og ved at lytte til “patienten” og mærke efter på kroppen kan jeg afhjælpe rigtig mange hverdagssmerter.

Mie er uddannet kropsbehandler, men har igennem de sidste 16 år tilføjet mange flere titler til sit CV. Der kan bl.a. tilføjes zoneterapaut, massør og akupunktør, hvilket gør, at Mies tilbud spænder vidt, da kombinationsbehandlinger virker.

Den sidste nye behandling hos Mie er SkinPen.

SkinPen er en effektiv behandling mod bl.a. rynker, acne-ar, solskadet hud, strækmærker, skæmmende operationsar og pigmentforandringer.

Behandlingen med SkinPen bygger på den videnskabeligt dokumenterede metode, der kaldes CIT ”Collagen Induction Therapy”. På dansk er det en kollagenstimulerende behandling.

– Vi har alle kollagent væv i underhuden, men desværre reduceres det, jo ældre man bliver. Tabet af kollagent væv gør, at huden mister huden sin volumen. Den begynder at ”hænge lidt”, og vi får små linjer og rynker, fortæller Mie.

– Når man arbejder med SkinPen CIT, er formålet at stimulere huden til selv at producere nyt kollagenvæv i underhuden. Metoden virker ved, at man ved hjælp af små nåle laver mange tusinde mikropenetreringer i underhuden. De mikroskopiske ”punkteringer” af huden bryder kapillærerne lige under hudens overflade og skaber dermed ideelle betingelser for hudens egen produktion af elastin og kollagen. Når sådanne mikropenetreringer sker i huden, stimuleres og igangsættes hudens egen reparations- og genopbygningsproces, og der skabes nyt kollagent væv. Denne proces tager ca. 4 uger.

Mie forsætter:

– Jeg skulle gerne efter planen starte med behandlingerne her i begyndelsen af efteråret, så hvis man er interesseret i at høre mere om SkinPen, er man allerede nu velkommen til at kontakte mig.

Til spørgsmålet om fremtiden skal Mie ikke tænke sig længe om:

– Jeg er så evig taknemlig for min hverdag og mit arbejde med mennesker. Jeg kan slet ikke se mig selv i et andet job. Jeg sørger hele tiden at være “up to date” med alle de områder, jeg allerede arbejder med, og ja … nu kommer der endnu et tilbud om en ny behandling i min klinik. Jeg er en meget glad og tilfreds pige, afslutter Mie.

Adresse:
Feelit.
Stigsnæsvej 8
4700 Næstved.

Tlf: 60 18 08 81

Fri parkering ved klinikken.